OM KRULL STUDIO

Krull Studio blev etableret i 2020 af kunstner Andrea Krull. Et kunstnerisk univers og webshop med kunst plakater, limited editions og originaler. Alle plakater er trykt FSC-certificeret og på det smukkeste matte 230 grams papir som et 'Giclée' kunsttryk. Dette betyder at din plakats farver og motiv står særligt smukt, og at plakaten både føles og ser ud som et originalt kunstværk. Alle plakater er derudover signeret af kunstneren, og sælges i begrænsede oplag, så når nye kollektioner kommer til udgår ældre.

Hvis du er interesseret i en plakat, som er udgået på webshoppen, er det muligt at skrive en mail med en forespørgsel om lagerstatus, vi kan dog ikke altid garanterer for at den pågældendende plakat kommer tilbage på lager. Vi sender alle ordre i Danmark indenfor 3-7 hverdage med GLS 45 DKK. Fri fragt ved køb over 600 DKK. Ved Pick Up afhenter du gratis din ordre i Kbh K tæt ved Gammel Strand indenfor 1-3 hverdage. Internationale Ordre sendes med UPS indenfor 7-14 hverdage 150 DKK. Kontakt os under 'Kontakt' i menuen, hvis du har spørgsmål ved levering og priser.

DIN PAKKE

Vi leverer dine kunst prints med tanke og kærlighed. Hver plakat pakkes i silkepapir, med håndskrevet kort og garnbånd. Hvis du ønsker dit køb indpakket til gave, så søger vi for dit kunst prints bliver indpakket i ekstra smukt papir og med ét Krull Studio kort at skrive på til modtageren.