OM KRULL STUDIO

Krull Studio blev etableret i 2020 af kunstner Andrea Krull. Et kunstnerisk univers og webshop med kunst plakater, limited editions og originaler. Alle plakater er trykt FSC-certificeret og på det smukkeste matte 230 grams papir som et kunst tryk. Dette betyder at din plakats farver og motiv står særligt smukt, og at plakaten både føles og ser ud som et originalt kunstværk. Alle plakater sælges i begrænsede oplag, når nye kollektioner kommer til udgår ældre.

Hvis du er interesseret i en plakat, som er udgået på webshoppen, er det muligt at skrive en mail med en forespørgsel om lagerstatus, vi kan dog ikke altid garanterer for at den pågældende plakat kommer tilbage på lager. Vi sender alle ordre i Danmark indenfor 2-3 hverdage med GL. Fri fragt ved køb over 599 DKK. Kontakt os under 'Kontakt' i menuen, hvis du har spørgsmål ved levering og priser.

DIN PAKKE

Vi leverer dine kunst prints med tanke og kærlighed. Hver plakat pakkes i silkepapir og sendes i et rør der beskytter din plakat på dens rejse til dit hjem.