Vores forsendelsespriser er meget enkle:

Fragtomkostninger

DK / HOME DELIVERY 45 DKK GRATIS VED KØB OVER 599 DKK
DK / PAKKESHOP 35 DKK GRATIS VED KØB OVER 599 DKK
THE WORLD Price vary PRICE WILL SHOW AT CHECKOUT

* For visse områder kan der forekomme yderligere forsendelsesgebyre

FORSENDELSE OG FRAGT
Alle ordre vil blive sendt afsted i løbet af ugens almindelige arbejdsdage, mandag til fredag. Din pakke vil som udgangspunkt afsendes i løbet af 1-3 hverdage.

PAKKESHOP/HJEMMELEVERING
Husk at vælge mellem om du vil have din pakke leveret til pakkeshop eller om du vil have den leveret direkte hjem til dig.

BEKRÆFTELSE
Du vil modtage en bekræftelsesmail efter din ordre er blevet godkendt og en forsendelses godkendelse ligeså snart din ordre er på vej til dig.

BETALINGSMETODER
Vi accepterer følgende kort: Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, PayPal og Mobilepay. Hvis dit kort ikke er på denne liste så kontakt os venligst.

BYTTE OG RETURNERING
Du kan bytte din vare gratis indenfor 100 dage fra du har modtaget pakken, så længe din vare er i samme stand som da du modtog den. 

HVORDAN MAN RETURNERER
Fragt er gratis ved returnering. Kontakt andrea@krullstudio.dk for oplysninger om returnering af din plakat/er. I tilfælde af bytte vil vi også dække udgifterne for den nye ordres fragt.

Tilbagebetaling vil blive foretaget så hurtigt som muligt, og Krull Studio returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.

Hvis du har flere spørgsmål, så må du endelig ikke holde dig tilbage og endelig kontakte os på andrea@krullstudio.dk