Vores forsendelsespriser er meget enkle:

Fragtomkostninger

DENMARK 45 DKK GRATIS VED KØB OVER 800 DKK
PICK UP DK GRATIS PICK UP KØBENHAVN K
THE WORLD Price vary PRICE WILL SHOW AT CHECKOUT

* For visse områder kan der forekomme yderligere forsendelsesgebyre

FORSENDELSE OG FRAGT
Alle ordre vil blive sendt afsted i løbet af ugens almindelige arbejdsdage, mandag til fredag. Din pakke vil som udgangspunkt afsendes i løbet af 1-2 hverdage.

PAKKESHOP/HJEMMELEVERING/PICK UP
Husk at vælge mellem om du vil have din pakke leveret til pakkeshop, ved din egen adresse eller om du selv vil afhente din pakke i Kbh K. I tilfælde af Pick Up afvent da mail vedr. oplysninger om afhentningstidsrum samt adresse.

BEKRÆFTELSE
Du vil modtage en bekræftelsesmail efter din ordre er blevet godkendt og en forsendelses godkendelse ligeså snart din ordre er på vej til dig.

BETALINGSMETODER
Vi accepterer følgende kort: Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, PayPal og Mobilepay. Hvis dit kort ikke er på denne liste så kontakt os venligst.

BYTTE OG RETURNERING
Du kan bytte din vare indenfor 14 dage fra du har modtaget pakken, så længe som din vare er i samme stand som da du modtog den. 

HVORDAN MAN RETURNERER
Fragt bliver ikke refunderet. Dette gælder for den oprindelige fragt samt den fragt der bliver brugt på at tilbageleverer. I tilfælde af bytte vil vi dække udgifterne for den nye ordres fragt.

Tilbagebetaling vil blive foretaget så hurtigt som muligt, og Krull Studio returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.

Hvis du har flere spørgsmål, så må du endelig ikke holde dig tilbage og endelig kontakte os på andrea@krullstudio.dk